Door Harm Steenwijk | 24 november 2019 | 0 Reacties

Student Jobber, de opstap van je carrière

Kennis uit de schoolbanken en collegezalen is niet direct toepasbaar op de zakelijke markt. Als student wil je daarom zoveel mogelijk werkervaring op doen in de sector die jij interessant vindt.
Maar waar haal je de tijd vandaan?

Als student ben je druk met studeren, feesten en waarschijnlijk ook werken. Feestjes zijn immers niet gratis. Er blijft voor de drukke Nederlandse student weinig tijd over om vooruit te kijken naar de periode ná het studeren. Het begin van je carrière.

Als student heb je ambitie en ben je gemotiveerd om je carrière goed te beginnen, het liefst beter dan de rest. Met de simpele bijbaantjes zoals vakkenvuller, bijles geven of werken in de horeca doe je geen relevante kennis of ervaring op voor je toekomstige carrière.
Hoe kun je dan geld verdienen én relevante informatie leren en werkervaring opdoen?

Bij Student Jobber kun je je als student gratis aanmelden en opdrachten uitvoeren voor bedrijven.

Als je veel kennis wil op doen wil je het liefst heel weinig weten over zo veel mogelijk onderwerpen, zo kom je erachter wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Dan kun je je later specialiseren in waar je echt goed in bent. Door opdrachten uit te voeren die sterk uiteen lopen qua eigenschappen en werkvelden kun je veel leren over meerdere sectoren en werksegmenten!


Naast het leren en ontdekken van je eigen kwaliteiten kun je natuurlijk ook goed bijverdienen! Je bepaalt volledig je eigen prijs dankzij het unieke biedsysteem. Vul je portfolio goed aan met je specialiteiten en interesses en bied op relevante opdrachten!


Meld je aan als freelance student en verkoop jij kennis aan bedrijven!