Huisregels
Studenten van Student Jobber zijn trots op hun specialiteiten en relatie met opdrachtgevers. Om ervoor te zorgen dat alle studenten en opdrachtgevers de juiste (wederzijdse) service en kwaliteit bieden gaan ze akkoord met de algemene voorwaarden.

Behandel elkaar met respect, zowel op het platform als erbuiten
Beide partijen dienen zich professioneel te gedragen tijdens de overeenkomst. Wees duidelijk in de communicatie zodat misverstanden voorkomen kunnen worden. Gebruik geen verbaal geweld en heb respect voor elkaar.
Mochten er toch geschillen optreden, neem dan contact op met Student Jobber.

Houd je aan de gemaakte afspraken
Zorg ervoor dat je gemaakte beloftes nakomt. Bedenk daarom goed als freelancer of je de gestelde eisen aan de opdracht wel kunt opleveren. Als dat niet lukt ben je in strijd met de Algemene voorwaarden van het platform. Je bent als student dan verplicht de aanbetaling plus platform fee terug te betalen aan Student Jobber.

Doordat de opdrachtgever de opdracht vooruit betaald aan Student Jobber zal de student nooit een financieel risico lopen. Ook als de opdrachtgever niet tevreden is met het geleverde resultaat, maar aan de eisen van de opdracht wel voldaan is, zal Student Jobber de freelancer gewoon uitbetalen.

Het is voor opdrachtgevers dus van belang dat de opdrachten met zorg samengesteld worden zodat er heel duidelijk gespecificeerd is wat er verwacht wordt van de student.

Extra kosten
Denk je dat de opdrachtgever belangrijke punten mist in zijn of haar opdracht die een hogere prijs met zich mee brengt? Overleg hierover met de opdrachtgever.
Als de opdrachtgever inderdaad extra punten verwerkt wil hebben in de opdracht, mail je dat jaar info@studentjobber.nl.

Student Jobber zorgt ervoor dat de opdrachtgever een aanvullende factuur krijgt en de student uitbetaald.

Het aanvullende bedrag wordt bij het in eerste instantie overeengekomen bedrag opgeteld, over dit totaal bedrag zal de platform fee berekend worden.

Communiceer duidelijk en professioneel
Zorg voor professionele berichten vanuit beide partijen. Wanner opdrachtgevers een opdracht plaatsen verwachten ze een deskundig en professionele afhandeling, hier moet je als student aan bij kunnen dragen. Zorg dus dat je begrijpelijk Nederlands schrijft en geen onrealistische biedingen plaatst.

Lever goed werk
Als student is het natuurlijk het belangrijkste dat je kwaliteit werk aflevert. Je neemt geen opdrachten aan die je eigenlijk niet kan uitvoeren. Je maakt je werk netjes af en houdt je aan de deadline. Er kan altijd iets misgaan maar probeer dit zo goed mogelijk op te lossen, je wilt tenslotte zo veel mogelijk goede reviews verzamelen. Als student wordt je namelijk beloont als je goed werk levert, door korting op de platform fee.

Als je gebruik maakt van het platform ga je automatisch akkoord met de huisregels. De huisregels zijn een samenvatting van de algemene voorwaarden en de privacy policy.