Biedsysteem
Student Jobber maakt gebruik van een uniek biedsysteem, dat speciaal ontwikkeld is voor Student Jobber. De speciaal ontwikkelde bied functie geeft studenten de kans om hun eigen prijs te bepalen.

Winnende bieding
Studenten bieden het bedrag waarvoor zij de opdracht willen uitvoeren. Studenten schatten zelf in aan de hand van de opgestelde eisen aan de opdracht of zij capabel genoeg zijn om de opdracht naar alle tevredenheid te voltooien.

Opdrachtgevers kunnen de geschikte student kiezen aan de hand van het geboden bedrag in combinatie met het portfolio van de student. Het laagste bod is dus niet het winnende bod.

Bindende overeenkomst
Zodra een bieding geaccepteerd is door de opdrachtgever gaan beide partijen een bindende overeenkomst aan. Zowel de opdrachtgever als de student hebben verplichtingen, zo is de opdrachtgever betaal plichtig aan Student Jobber en heeft de student een leveringsplicht aan de opdrachtgever. De student is verplicht aan de opgestelde eisen van de opdracht te voldoen voor het overeengekomen bedrag.

De opdrachtgever betaalt het overeengekomen bedrag vooruit aan Student Jobber, zo is de student zeker van zijn of haar uitbetaling.

Indien de student een ID-check laat uitvoeren wordt de student 30% aanbetaald, na uitvoering van de opdracht wordt de resterende 70% uitbetaald aan de student.

Als er geen ID-check uitgevoerd wordt dan krijgt de student na afloop uitbetaald.

Vragen? Kijk bij FAQ of jouw vraag ertussen staat.